Transport

      Companiile care detin un contract de colaborare cu compania S.C. Misavan Trading S.R.L., adica persoanele juridice cu contract realizat prin agentii de vanzari, vor avea transportul marfii conform contractului incheiat.

       De asemenea, clientii companiei, persoane juridice cu contract realizat prin agentii de vanzari, vor beneficia de transport conform rutelor stabilite impreuna cu agentul Misavan.

 • COMENZILE PERSOANA JURICIDA, fara contract incheiat cu Misavan:
 1.  se vor livra prin curier (plata transport la client, costul de livrare se anunta telefonic sau pe email dupa plasarea comenzii)
 2. conform graficului de livrari doar in situatiile cu plata cash/OP/transfer bancar (livrari cu masina Misavan se realizeaza doar in orasele Iasi, Vaslui, Suceava, Brasov, Cluj, Craiova, Bucuresti si Constanta; doar in acest caz comenzile peste 50Ron au transport gratuit, comenzile sub 50Ron au transport 19Ron);

 

 • Comenzile PERSOANA FIZICA se pot livra astfel:
 1. prin curier (oriunde in tara, costul de transport este suportat de client si este anuntat telefonic sau pe email dupa plasarea comenzii, acesta difera in functie de numarul de kilograme), plata cash la curier;
 2. livrare conform graficului de livrari doar in orasele Iasi, Vaslui, Suceava, Brasov, Cluj, Bucuresti, Craiova si Constanta si doar daca se face plata online sau prin transfer bancar si comanda este peste 50 Ron (se livreaza cu masina Misavan doar in orasele Iasi, Vaslui, Suceava, Brasov, Cluj, Bucuresti, Craiova si Constanta, conform conditiile mentionate mai sus; daca comanda este sub 50Ron se va percepe cost de transport 19Ron).

     Pentru comenzile prin curier, dupa plasarea comenzii,  un operator Misavan va contacta telefonic sau pe email clientul, la numarul de telefon sau adresa de mail din comanda, pentru a specifica costul de transport.

     Clientii persoana fizica pot beneficia de transport cu masina Misavan, fara cost de transport, doar daca: fac plata online sau prin transfer bancar (livrare dupa ce primim confirmarea de plata) si au comanda peste 50Ron. Comenzile persoana fizica cu plata cash se vor livra doar prin curier!

        Costul de transport difera in functie de greutate si destinatie!

        Comenzile plasate in weekend vor fi procesate incepand cu ziua de luni.

Informatii comanda
      In momentul plasarii unei comenzi, veti primi o confirmare cu comanda pe adresa de mail (adresa furnizata pentru crearea contului). Adresa de mail si adresa de contact, precum si numarul de telefon, trebuie sa fie corecte.

     Contul dumneavoastra va permite sa vizualizati statusul comenzii de la starea de plasare pana la starea de livrat.
     De asemenea puteti vizualiza istoricul comenzilor accesind contul dumneavoastra.
     Pentru eventuale notificari puteti contacta echipa Misavan Trading S.R.L.:

 • Tel: 0740/469.479
 • E-mail: comenzionline@misavan.com


Termenul de livrare a comenzii
      Exista mai multe termene de livrare a comenzii:

 • Pentru clientii persoana juridica care opteaza pentru ridicarea comenzii direct de la depozitele Misavan: comanda poate fi ridicata in aceeasi zi cu plasarea ei, daca produsele sunt disponibile la Punctele de lucru din tara (valabil doar pentru orasele Iasi, Suceava, Vaslui, Brasov, Cluj, Craiova, Bucuresti, Constanta) si doar pentru comenzile persoana juridica;
 • Pentru clientii persoana fizica care opteaza pentru ramburs la livrare, comanda se livreaza in 24-48ore de la confirmarea comenzii, plata transportului la client;
 • Pentru clientii care opteaza pentru plata online cu cardul: produsele se livreaza in 24-48 de ore de la confirmarea comenzii; in functie de destinatie, comanda se livreaza prin curier (oriunde in tara) sau cu masina Misavan (doar in orasele Iasi, Suceava, Vaslui, Brasov, Cluj, Craiova, Bucuresti, Constanta; transport gratuit doar la comenzile peste 50Ron)
 • Pentru cei care opteaza pentru plata comenzii prin instrumentul ordin de plata, livrarea acesteia se va realiza dupa ce clientul a trimis pe email dovada platii comenzii (indiferent daca livrarea se realizeaza cu masinile companiei sau prin curier); livrarea realizandu-se in maxim 48 de ore de la intrarea banilor in cont;
 • Livrarea comenzii se realizeaza in maxim 48 de ore la plasarea comenzii (exceptie comenzile plasate in weekend ce vor fi livrare incepand cu ziua de luni). Misavan va contacta clientul telefonic pentru a furniza costul de transport si pe email pentru a furniza numarul de AWB;
 • Pentru clientii persoane juridice cu contract incheiat prin agentul Misavan livrarea se va realiza in termenul stabilit cu acesta.