Politica de confidentialitate

     S.C. Misavan Trading S.R.L. este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu notificarea numarul 4548. In conformitate cu legea nr.677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, Misava Trading are obligatia de a administra in conditii de siguranta si in scopurile specificate, datele personale si de firma furnizate de catre dumneavoastra.

Definitii

     Date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la nume, prenume, email, telefon, adresa sau CNP.

     Prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Pentru securitatea datelor colectate Misavan:

  • foloseste metode si tehnologii de securitate a datelor de ultima generatie, acestea sunt dublate de proceduri specifice de lucru;
  • serverele pe care site-urile sunt gazduite sunt protejate fizic si la distanta, fiind instalate in incinte special amenajate, securizate prin firewall, dar si fizic;
  • depune toate eforturile justificate comercial, alaturi de furnizorul serviciilor e gazduire si colocare servere, pentru protejarea tuturor datelor despre clienti si in mod special ale celor personale, analizam continuu noile amenintari informatice, protejam datele prin folosirea de programe antivirus.

Misavan Trading colecteaza datele in scopul:

  • informari cu privire la starea contului: creare, modificare sau stergere;
  • informarii consumatorului cu privire la statusul comenzii transmise online si pentru confirmare trimitere;
  • pentru informari de tipul newsletter sau alte forme de publicitate si marketing in forma statica.


    Datele cu caracter personal vor fi utilizate in scopul in care au fost funizate, pentru administrarea si buna desfasurare a serviciilor prestate de Misavan Trading si pentru a duce la indeplinirea termenilor contractuali.Orice utilizator al site-ului Misavan Trading poate solicita  stergerea datelor din baza de date in orice moment.

      Informatiile pot fi furnizate catre organele de control aferente in baza prevederilor legale, ca urmare a unor cereri expres formulate. In cazul furnizarii de date incomplete pe magazinul online, utilizatorul isi asuma orice posibile intarzieri in primirea comenzilor sau a altor informatii in relatia cu Misavan Trading.
      Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces si de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Str. Constantin Langa, nr.42, loc. Miroslava, Iasi.


     De asemenea, Misavan Trading primeste si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dumneavoastra. Aveti posibilitatea de a accepta sau refuza cookie prin modificarea setarilor din browser-ul dumneavoastra. In cazul dezactivarii optiunii de primire cookie exista posibilitatea ca utilizatorul sa nu poata accesa toate trasaturile intereactive ale site-ului.