Modalitati de plata

Persoane Juridice cu Contract
      Persoanele juridice posesoare deja a unui contract de colaborare cu S.C. Misavan Trading S.R.L. beneficiaza de plata la termen conform termenilor contractuali, in limita de credit convenita de cele doua parti.
      Pentru detalii despre posibilitatea incheierii unui contract ne puteti contacta la:

  • Tel: 0740/469.479
  • E-mail: comenzionline@misavan.com

Persoane Juridice fara Contract
      Pentru persoanele juridice care nu au incheiat contract de colaborare  cu Misavan Trading S.R.L. pot realiza plata comenzii prin:

  • Ordin de Plata dupa confirmarea comenzii (prin transfer bancar) - se trimite factura pe mail dupa plasarea comenzii si confirmarea stocului;
  • Plata de tip ramburs (la primirea produselor prin curier);
  • Plata online cu cardul.

Cand se opteaza pentru plata comenzii prin transfer bancar, comanda se livreaza dupa realizarea platii (intrarea banilor in contul Misavan). Dupa intrarea comenzii in sistem, se realizeaza o factura proforma care va fi trimisa pe emailul folosit la plasarea comenzii. Comanda se va livra dupa ce s-a trimis pe emailul Misavan (de pe care s-a trimis proforma) dovada realizarii platii, iar banii au intrat in contul Misavan. Daca se doreste trimiterea proformei pe alta adresa de email decat cea cu care se plaseaza comanda, la sectiunea detalii se va trece aceasta adresa de email.


Persoane Fizice
      Persoanele fizice pot realiza plata comenzilor astfel:

  • Plata de tip ramburs (la primirea produselor prin curier);
  • Plata online cu cardul.

Pentru informatii suplimentare legate de conditiile contractuale specificate de S.C. Misavan Trading S.R.L. accesati sectiunea Termeni Contractuali.

Plata online - EuPlatesc.ro

Plata online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).

      Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, MasterCard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

  Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard.