Termeni si conditii

     Folosirea acestui site in cele mai bune conditii implica acceptarea unor termeni si conditii de utilizare. Pentru evitarea unor neintelegeri ulterioare, va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile site-ului!
Misavan Trading SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste informatii, fara o notificare prealabila.

Misavan Trading Srl se obliga sa respecte si sa aplice toate prevederile legislatiei in vigoare privind comertul electronic.


      Magazinul online se supune legislatiei in vigoare:

  • Legea Comertului Elecronic Nr. 365 din  7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 959 din 29 noiembrie 2006;
  • Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992, privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992;
  • Legea Nr. 449 din 12 noiembrie 2003, Republicată privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora.
  • Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 din 04.06.2014.


Copyright
    Elementele constitutive ale site-ului (imagini, texte, elemente grafice etc.) sunt proprietatea S.C. Misavan Trading S.R.L. si sunt protejate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Utilizarea acestor elemente fara acordul Misavan Trading S.R.L. se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Elementele site-ului pot fi utilizate de catre terti doar cu acordul prealabil scris de catre S.C. Misavan Trading S.R.L.

 

Securitatea datelor personale
      Datele furnizate de dumneavoastra catre S.C. Misavan Trading S.R.L. pe acest site vor fi folosite doar in scopul declarat. S.C. Misavan Trading S.R.L. se obliga sa nu faca publice informatiile furnizate de catre utilizatori sau sa comercializeze bazele de date ce contin informatii cu caracter personal. Datele personale pot fi furnizate doar autoritatilor cu drept de verificare a tranzactiilor comerciale, numai la cererea justificata a acestora.
Informatiile furnizate de catre utilizator pentru accesare site si newsletter vor fi utilizate doar in scopul declarat, fara a fi realizat un abuz din partea S.C. Misavan Trading S.R.L. Utilizatorul poate solicita stergerea informatiilor din baza de date in orice moment fara a furniza informatii suplimentare.

 

Inregistrarea si comportamentul de membru al site-ului
      In vedere logarii in cont, utilizatorul va furniza un user (adresa de mail) si o parola. Utilizatorul este responsabil pentru pastrarea securitatii parolei de acces. In cazul divulgarii datelor de contact, utilizatorul se face responsabil de consecintele acestei actiuni.
      In cazul pierderii parolei, utilizatorul este obligat sa instiinteze orice activitate neautorizata realizata in numele utilizatorului.


Rezolvarea conflictelor
      Orice utilizare neadecvata, neautorizata  sau tentativa de frauda pe site, atrage dupa sine contactarea autoritatilor competente de catre S.C. Misavan Trading S.R.L. Orice conflict intre companie si utilizatorii site-ului se incearca a fi rezolvata pe cale amiabila prin acordul celor doua parti (pentru mai multe informatii puteti accesa sectiunea Termeni Contractuali).

Plata Online

    In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul procesatorului de plati Europayment Services SRL www.euplatesc.ro .
EuPlatesc.ro va ofera un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitenta, folosind cea mai sigura tehnologie de autentificare - 3DSecure.
      EuPlatesc.ro dispune un sistem de gestiune a platilor electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard. Sistemul proprietar de tranzactionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizeaza solutii anifrauda avansata care, împreuna cu sistemul "Verified by Visa" de la VISA si "MasterCard SecureCode" de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de frauda electronica, cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.
EuPlatesc.ro va ofera o solutie de tranzactionare rapida, solida si sigura prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).
         MISAVAN TRADING SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

      Procesatorul de carduri bancare agreat de catre MISAVAN TRADING SRL are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.