Misavan Dezinfectant Universal 1L (Bioxel)

Acest produs nu mai face parte din oferta!

Misavan Dezinfectant Universal 1L (Bioxel)
 
  Rating curent: 3,25 (4 voturi)
Cod: 6422768017153
Producator: Misavan
Disponibilitate: Stoc foarte limitat!

Dezinfectant pe baza pe amoniu cuaternar curata si dezinfecteaza suprafata pe care este aplicat. Se poate aplica prin pulverizare manuala sau mecanica.

Suprafete de aplicat: pereti, pardoseli, suprafete de lucru si de servire, vesela, tacamuri, tavi, pahare, suprafete din toate sectoarele industriei alimentare si industriei de preparare a furajelor, holuri, suprafete din bai etc..

Produsul se utilizeaza pe suprafete neporoase, in conditii de curatenie.

Efect:

  • bactericid - omoara cu succes toate bacteriile, se dilueaza 9ml produs la 1L apa si se pulverizeaza manual sau mecanic pe suprafata. Se lasa sa actioneze 5 minute, apoi se clateste cu apa.;
  • fungicid - omoara eficient toti parazitii, se dilueaza 100ml produs la 1L apa si se pulverizeaza manual sau mecanic pe suprafata. Se lasa sa actioneze 15 minute, apoi se clateste cu apa.

Asigura o igienizare rapida si completa fiind o solutie cu putere mare de dezinfectare. Se recomanda pentru igienizarea suprafetelor din industria alimentara si din alte institutii publice si private. Bioxel este in conformitate cu NORMA UNE EN 13697 pentru bactericide si fungicide pe suprafete, uz ambiental si din industria alimentara. A se citi cu atentie instructiunile de pe ambalaj inainte de a utiliza produsul, pentru a evita riscurile pentru persoane si pentru mediul inconjurator.

Tip: Dezinfectant universal Bioxel.

Cantitate: 1 L.