Misavan Anticalcar Multifunctional 5L

Acest produs nu mai face parte din oferta!

Misavan Anticalcar Multifunctional 5L
 
  Nu exista rating!
Cod: 6422768017740
Producator: Misavan
Disponibilitate: 7

Produsul, cu un puternic caracter acid, este recomandat pentru decaparea si curatarea suprafetelor dure. Poate fi folosit si in incaperi mici, slab aerisite, intrucat produsul nu emana vapori periculosi.

Destinatie: in special in industria alimentara.

Mod de utilizare:

  •  Pentru curatarea pardoselilor dure din gresie, granit, linoleum, pvc, rasina epoxidica, se recomanda utilizarea produsului in dilutie de 5-15% in apa (in functie de gradul de murdarie). Produsul se aplica cu ajutorul unui mop sau al masinilor automate. Este indicat ca in cazul murdariei vechi si foarte incrustate, sa pulverizati produsul nediluat, direct pe pata, lasandu-l sa actioneze maxim 1-2minute. Apoi se clateste cu apa din abundenta.
  • Pentru curatarea bailor si bucatariilor, in cazul pardoselilor, toaletelor, chiuvetelor, cazilor, cabinelor de dus, se recomanda utilizarea produsului prin pulverizare in stare pura sau diluat 10-15% in apa. Dupa aplicare se clateste cu apa. In cazul instalatiilor sanitare sau obiectelor metalice, inox, suprafetelor cromate, produsul se foloseste in dilutie de 10%. Produsul se lasa sa actioneze maxim 1 minut, apoi se clateste cu apa din abundenta.
  • Pentru curatarea utilajelor, masinilor de spalate vase, malaxoarelor, cuptoarelor, produsul se foloseste diluat in proportie de 10-15% sau in stare pura, in functie de gradul de murdarire. Inainte de a aplica produsul, efectuati un test pe o suprafata mai putin vizibila. Dupa aplicare, clatiti suprafetele manual sau prin intermediul programului de clatire al utilajului.

Atentie! Pentru suprafetele foarte sensibile, realizati un test pe o zona mai putin vizibila.

Nu se recomanda utilizarea produsului pe suprafete din piatra naturala netratata pentru a rezista acizilor - mozaic, marmura, ciment etc. sau suprafete din aluminiu, cupru etc.

Tip: Anticalcar Multifunctional.

Cantitate: 5L.