Produse de curatenie noi incepand cu luna octombrie

Produse de curatenie noi incepand cu luna octombrie

01.10.2013

Produse de curatenie noi incepand cu luna octombrie

     In luna octombrie 2013, compania Misavan a imbogatit portofoliul de produse de curatenie cu 7 categorii noi destinate consumatorilor finali cat si celor institutionali. Categoriile noi introduse in gama Misavan includ: detergenti superconcentrati, sapun lichid, detergent de vase cu balsam, gel pentru desfundarea tevilor, gel anti-miros pentru tevi, detergent parchet si solutie pentru curatarea aparaturii electronice.

 

 

    Gama detergenti superconcentrati 1L include detergenti intr-o formula noua ce au scopul de a oferi economie de cost, timp si spatiu utilizatorilor sai. Detergentii asigura obtinerea a 11 recipienti de solutie gata de utilizat cu doar 1L de solutie. In aceasta gama intra produsele: Misavan CT-B1 Concentrat Bai, Misavan CT-F1 Concentrat Pardoseli, Misavan CT-W1 Concentrat Geam si Misavan CT-U1 Concentrat Universal.

                 

     Gama sapun lichid se imbogateste cu 5 noi produse in format 500ml, ideale pentru uz zilnic. Produsele au un format tip gel si sunt prezente in 5 arome si culori inspirate din frumusetile naturii. Printre produsele se numara: Misavan Sapun Liliac, Misavan Sapun Lacramioara, Misavan Aloe Vera, Misavan Sapun Flower si Misavan Sapun Cool River.

                  

    Gama detergenti vase manual are in componenta sa 6 produse noi. Detergentii introdusi in aceasta gama, au la baza o formula noua, cu un continut pe baza de balsam, special adaptata pentru protectia eficienta a mainilor utilizatorului. Produsele sunt prezente in doua arome: Aloe Vera si Musetel, fiind disponibile in ambalaje de 500ml, 1L si 10L. Detergentii de vase sunt eficienti si economici in acelasi timp.

                 

   Gama tevi include, incepand cu luna octombrie, doua noi achizitii: Misavan Gel Desfundat Tevi 1L si Misavan Gel Anti-Miros Tevi 1L. Acestea au formule special adaptate pentru o actiune eficienta in orice tip de tevi, fie ele metalice sau din plastic. Produsele sunt recomandate atat pentru tratarea zonelor cu probleme cat si pentru intretinerea tevilor din spatiul dumneavoastra.

                                                   

   In gama mobila si lemn intra produsul nou Misavan Parchet 1.5L, un produs special adaptat pentru curatarea eficienta a diferite suprafete din lemn, pastrand frumusetea naturala a lemnului. 

                                                    

       In gama curatenie generala intra produsul nou Misavan Aparatura Electronica 250ml. Acesta este un produs special conceput pentru curatarea eficienta a urmelor de pe: aparate de fotografiat, ecrane LCD sau ecranul de laptop.