Misavan lanseaza Detergentul de Vase 750 ml

Misavan lanseaza Detergentul de Vase 750 ml

20.02.2013

Misavan lanseaza Detergentul de Vase 750 ml

Compania Misavan are placerea de a va anunta lansarea a doua noi articole in portofoliul de produse al companiei noastre.
     Produsele lansate fac parte din gama de Produse Chimice Profesionale de Curatenie in categoria Detergent de Vase Manual. Cele doua produse reprezinta un plus de valoare pentru portofoliul produselor Misavan.

     Detergentul este in recipient de 750 ml avand un design al ambalajului ce ii permite o  manipulare usoara din partea utilizatorului. De asemenea sistemul de dozare este foarte eficient si usor de utilizat, astfel incat cantitatea utilizata in spalarea veselei sa fie ideala pentru o curatare rapida si economica.

     Produsul este disponibil in doua variante de arome: Mango si Orange, acestea oferind un parfum deosebit in momentul utilizarii. Solutia de spalat vase este superconcentrata ceea ce permite curatarea cu eficienta si a celor mai dificile pete de grasime.


     Detergentul se utilizeaza in curatarea manuala a vaselor, tigailor, paharelor, tacamurilor si altor ustensile din bucatarie. Datorita compozitiei produsul este neutru ce permite un contact delicat cu pielea.
     Lansarea acestui produs reprezinta o modalitate prin care Misavan doreste sa vina in intampinarea consumatorilor, oferind produse noi calitative, care confera siguranta si confort in utilizare.