Lansare produse de curatenie pentru pardoseli

Lansare produse de curatenie pentru pardoseli

13.06.2013

Lansare produse de curatenie pentru pardoseli

    Compania Misavan a lansat in luna iunie a anului 2013, patru articole noi in portofoliul sau. Produsele se incadreaza in categoria Detergent Pardoseli din gama Produse Chimice Profesionale de Curatenie. Produsele lansate aduc in portofoliul Misavan un plus de valoare si doresc sa vina in intampinarea clientilor cu solutii inovative si calitative in curatarea pardoselilor. 

     Cele patru tipuri de Detergent Pardoseli la 1 litru sunt: Rosa, Marino, Fruit si Plus. Acestea se regasesc intr-un recipient ergonomic si un capac ce poate fi utilizat pentru dozarea produsului. Produsele se recomanda pentru curatarea eficienta a suprafetelor precum: parchet, gresie, marmura, linoleum etc. 

   Detergentul Pardoseli 1L Rosa prin PH aproape neutru asigura curatarea eficienta a tuturor tipurilor de pardoseli. Acesta are un parfum placut de trandafir ce persista pe suprafetele pe care este aplicat. Mai mult informatii puteti accesa aici.

    Detergentul Pardoseli 1L Marino se constituie intr-un produs cu efect de degresare puternica si de igienizare a suprafetelor pe care este aplicat. Acesta detine un parfum placut marin. Mai multe detalii puteti accesa aici

     Detergentul Pardoseli 1L Fruit este o solutie foarte concentrata recomandat pentru curatarea tuturor tipurilor de suprafete fiind indicat si pentru curatarea obiectelor sanitare. Produsul are un parfum subtil de mar si se utilizeaza prin pre-dilutie a substantei (afla mai multe aici).

     Detergent Pardoseli 1L Plus este un produs concentrat ce contine un parfum subtil cu proprietea de a tine insectele la distanta. Acesta are un efect de uscare rapida si de protectie a pardoselilor dvs pe timp indelungat. Pentru mai multe informatii accesati aici.

     Prin aceste produse Misavan isi propune sa ofere consumatorilor un plus de confort si siguranta in mediul in care lucreaza sau locuiesc.