Cum cumpar

 Adauga Produsele in Cos

    In partea stanga a ecranului puteti folosi meniul pentru a cauta produsele dorite. In momentul identificarii produsului dorit in partea dreapta a ecranului veti regasi buton de selectie a cantitatii dorite apoi apasati butonul Cumpara.

buton

Cosul de Cumparaturi

     In momentul adaugarii produselor prin butonul Cumpara, veti fi redirectionat catre sectiunea Cosul Meu. Aici aveti posibilitatea de a vizualiza produsele achizitonate, costul acestora, puteti modificat cantitatea dorita sau puteti sterge anumite produse.

 

Continuare comanda si Continua

      Pentru a iesi din meniul Cosul Meu si a cauta mai multe produse in site puteti accesa butonul Continua Cumparaturile din partea inferioara a ecranului.

       Daca doriti sa plasati comanda puteti accesa butonul Continua.

Detalii Comanda

     Dupa ce ati inserat produsele dorite in cosul de cumparaturi urmatoarea etapa include completarea detaliilor de comanda pentru livrarea corecta si la timp a informatiilor. Durata completarii informatiilor este intre 1-3 minute.

      Dupa completarea tuturor campurilor se apasa butonul Continua.

 

 

Plaseaza Comanda

   Ultima etapa iti va afiseaza toate datele facturii ce vor fi emise, detalii despre livrare si produsele achizitionate. In eventualitatea observarii unor greseli puteti accesa butonul Inapoi, pentru a putea efectua corectiile necesare.

      Daca comanda este in regula accesati butonul Trimite Comanda.

 

Confirmare Comanda

    Daca modalitatea de plata a fost alta decat Plata Online, veti primi un mesaj automat. Acest mesaj va asigura transmiterea comenzii dumneavoastra, urmand sa fiti contactat pe adresa de mail sau telefonic pentru confirmarea acestei comenzi.

 

Plata Online cu Cardul

     Daca modalitatea de plata selectata a fost Plata Online, in momentul trimiterii comenzii veti fi redirectionat catre site-ul securizat de plata online EuPlatesc.ro. Aici se selecteaza tipul de card, apoi se introduc datele corespunzatoare si se confirma plata.

     Pentru orice neclaritati puteti contacta serviciul Suport Clientii.