Contul meu

Clientii companiei, persoane juridice cu contract, vor beneficia de transport conform rutelor stabilite impreuna cu agentul Misavan.  Pentru detalii accesati sectiunea Contact.

Clientii noi pot avea transportul astfel:

- PERSOANA JURIDICA (factura pe firma): livrare curier (oriunde in tara, plata transportului la client) sau livrare conform graficului de livrari (doar in orasele Iasi, Vaslui, Suceava, Brasov, Cluj, Bucuresti, Craiova, Constanta, fara cost transport la comenzile peste 50Ron, comenzile sub 50Ron au cost de transport 19Ron);

- PERSOANA FIZICA: pentru plata cash la livrare singura optiune disponibila este livrarea prin curier, costul de transport fiind suportat de client, indiferent de valoarea comenzii si oriunde in tara!!!

Atentie!!!! Doar pentru clientii cu domiciliu in orasele Iasi, Vaslui, Suceava, Brasov, Cluj, Timisoara, Bucuresti, Craiova, Constanta, Braila exista posibilitatea de a livra cu masina Misavan doar daca se respecta urmatoarele conditii: plata se realizeaza in momentul plasarii comenzii (plata online card) sau plata prin transfer bancar (se opteaza pentru acest tip de plata in momentul plasarii comenzii - factura se trimite pe email, se achita de la orice banca, livrarea se realizeaza dupa confirmare plata) si comanda este peste 50 Ron. Daca comanda este sub 50 ron si se doreste livrare cu masina Misavan costul de transport este 19 Ron, iar singura modalitatea de plata este prin transfer bancar (plata inainte de livrarea comenzii)

La comenzile livrare prin curier, costul de transport va fi comunica telefonic sau pe email dupa plasarea comenzii, acesta difera in functie de numarul de kilograme si destinatie.

Pentru detalii referitoare la costul de transport accesati sectiunea Transport.

 

Comenzile plasate pana pe data 19.12.2018 vor fi procesate pana pe data de 20.12.2018. Comenzile plasate in perioada 20.12.2018 - 3.01.2019 vor fi procesate incepand cu 4.01.2019. Multumim pentru intelegere!

Sarbatori frumoase alaturi de cei dragi! Un 2019 cu multa fericire, bucurii, zambete si sanatate!

La multi ani!

La plasarea comenzilor va rog sa luati in considerare ca firmele de curierat livreaza cu o posibila intarziere intre 1-3 zile, in functie de firma de curierat, din cauza perioadei foarte aglomerate.

Multumim pentru intelegere.


Autentificare
Pentru a accesa această pagină, va trebui să va autentificați. Daca nu aveți un cont, puteți să vă creați unul acum în zona de înregistrare de mai jos.

Email  
Parola  

| Mi-am uitat parola »

 

Creați un nou cont
Prenume  
Nume  
Email    
Parola  
Confirmă parola    
Accept notificari comerciale

  Am citit si sunt de acord cu condițiile generale de vânzare

» Date contact :

BI/CI
CNP
Telefon/Mobil
» Detalii adresa
Detalii adresa
Punct de reper
Tara
Județ  
Oraș  
Cod poștal