Contul meu

Pentru informatii legate de crearea contului si plasarea unei comenzi accesati sectiunea Cum cumpar.

Pentru informatii legate de livrarea comenzii accesati sectiunea Transport.

Clientii companiei, persoane juridice cu contract, vor beneficia de transport conform rutelor stabilite impreuna cu agentul Misavan.  Pentru detalii accesati sectiunea Contact.

Clientii noi pot avea transportul astfel:

- persoana juridica: livrare curier (oriunde in tara, plata transportului la client) sau livrare conform graficului de livrari (doar in orasele Iasi, Vaslui, Suceava, Brasov, Cluj, Bucuresti, Craiova, Constanta, fara cost transport la comenzile peste 50Ron, comenzile sub 50Ron au cost de transport 19Ron);

- persoana fizica: livrare prin curier (oriunde in tara, plata transportului la client) sau livrare conform graficului de livrari doar cu plata online sau plata transfer bancar inainte de livrare (doar in orasele Iasi, Vaslui, Suceava, Brasov, Cluj, Bucuresti, Craiova, Constanta; fara cost transport la comenzile peste 50Ron, comenzile sub 50Ron au cost de transport 19Ron)

La comenzile livrare prin curier, costul de transport va fi comunicat telefonic sau pe email dupa plasarea comenzii, acesta difera in functie de numarul de kilograme si destinatie.

La comenzile persoana fizica livrarea conform graficului de livrari se va realiza doar pentru situatiile cu plata online sau transfer bancar inainte de livrare, restul livrarilor se realizeaza prin curier.

Pentru detalii referitoare la costul de transport accesati sectiunea Transport.

La plasarea comenzilor va rog sa luati in considerare ca firmele de curierat livreaza cu o posibila intarziere intre 1-3 zile, in functie de firma de curierat, din cauza perioadei foarte aglomerate.

Multumim pentru intelegere.

 

 

 


Autentificare
Pentru a accesa această pagină, va trebui să va autentificați. Daca nu aveți un cont, puteți să vă creați unul acum în zona de înregistrare de mai jos.

Email  
Parola  

| Mi-am uitat parola »

 

Creați un nou cont
Prenume  
Nume  
Email    
Parola  
Confirmă parola    
Accept notificari comerciale

  Am citit si sunt de acord cu condițiile generale de vânzare

» Date contact :

BI/CI
CNP
Telefon/Mobil
» Detalii adresa
Detalii adresa
Punct de reper
Tara
Județ  
Oraș  
Cod poștal