Istoric

 

“Oricine poate incerca sa deschida o afacere daca simte ca poate schimba ceva in viaĊ£a celorlalti si daca isi urmeaza pasiunea” Richard Branson

      Pe data de 8 noiembrie 2000, la Iasi, ia fiinta compania Misavan, o societate cu capital integral romanesc sub conducerea domnului Ciprian Otea.
      La inceput Misavan si-a orientat activitatea catre distributia de produse de menaj pentru consumatorii de retail din zona judetului Iasi. Cu pasi mici, dar siguri, compania a evoluat in decursul celor 13 ani de activitate, motorul dezvoltarii companiei Misavan fiind dat de forta de vanzare, flota de distributie si extinderea portofoliului de produse comercializate.
In prezent compania are o forta de vanzare de peste 50 de agenti, acestia distribuind produsele Misavan pe aproximativ 70% din teritoriul Romaniei. Agentii actioneaza atat in sectorul retail cat si in sectorul professional (mai multe informatie la pagina de Distributie). 


      In ianuarie 2011 compania incepe procesul de constructie a brandului propriu si dezvoltarea productiei la o parte dintre articolele din portofoliu. In prezent exista aproximativ 700 de produse sub brand Misavan.
Din dorinta de a fi cat mai aproape de consumatorii sai, Misavan dezvolta gama de produse prin introducerea de produse specifice segmentului retail si a produselor profesionale destinate consumatorilor de tip industrial din domeniul HoReCa, administrativ etc. Solutiile propuse de companie pot fi folosite cu incredere in diverse locatii, atat in spatiul de locuit, cat si in spatiile administrative, comerciale etc. Acestea ofera consumatorilor experiente unice si diverse, adaptate la stilurile lor de viata.


      Actualmente portofoliul de produse Misavan contine urmatoarele categorii de produse: produse de menaj, produse profesionale chimice de curatenieproduse din hartie uz casnic si profesional, articole din plastic, produse de ambalare, articole de unica folosinta, articole de petrecere, candele cat si dispensere. Pentru a satisface si cele mai exigente nevoi, produsele companiei sunt disponibile intr-o varietate mare de forme de ambalare, dimensiuni si culori.


      Misavan isi propune pentru viitor sa ofere solutii complete pentru curatenie, accesibile catre toate tipurile de utilizatori. Pentru a ne dezvolta impreuna intr-un mod armonios, Misavan doreste sa fie aproape de consumatorii sai prin solutii unice, calitative si la costuri accesibile.