Directii de business

 

„Succesul in afaceri presupune pregatire si disciplina si munca multa. Dar daca nu esti speriat de aceste lucruri, oportunitatile sunt mereu foarte mari.” David Rockefeller

     Compania Misavan isi orienteaza activitatea catre doua directii de business principale: retail si profesional. Cele doua ramuri de activitate presupun realizarea unui cadru de servicii special adaptate pentru necesitatile fiecarei ramuri.

 

Directia de Business Retail

     Apropierea de clientul final ocupa un loc primar in activitatea noastra. Dorim ca fiecare persoana sa poata beneficia in confortul casei sale de produse de curatenie de ultima generatie, din acest motiv compania cerceteaza, analizeaza si gaseste intotdeauna solutii eficiente, usor de utilizat si la costuri acceptabile. Avand ca punct de pornire nevoile consumatorilor, Misavan lanseaza in mod constant o serie de provocari partenerilor sai prin introducerea in portofoliu de noi produse.

      Ne propunem sa fim intotdeauna aproape de colaboratorii nostri ce actioneaza in segmentul retail. Prin oferirea de produse special concepute pentru acest segment, dar si prin solutii de livrare si consiliere dorim sa consolidam relatia dintre noi si partenerii nsotri, sa asiguram o crestere armonioasa pentru ambele parti  implicate.
      Produsele specifice segmentului retail au diferite destinatii de uz in orice tip de spatiu. Acestea pot fi incadrate astfel: produse de menaj, produse chimice profesionale de curatenie in ambalaje mici, produse de ambalare, produse de unica folosinta, produse din hartie pentru uz casnic si profesional, candele, dispensere si articole din plastic.
     Dorim sa perseveram in acest sector de activitate prin stabilirea unor colaborari pe termen lung alaturi de parteneri de incredere. Impreuna cu acestia ne propunem sa stabilim obiective comune de durata, prin impartasirea experientei si cunostintelor noastre.

 

Directia de Business Profesional

      Directia Profesional reprezinta pentru Misavan o continua provocare, la care raspundem cu promptitudine si implicare. Intelegem si sustinem pe deplin nevoile partenerilor nostri de a folosi produse de calitate superioara, prin intermediul carora sa-si desfasoare cu usurinta activitatile zilnice.

     Produsele destinate acestui segment pot fi folosite in diverse domenii precum: HoReCa, institutii publice, private etc. Acestea indeplinesc cele mai exigente standarde de calitate, find indispensabile in desfasurarea activitatii zilnice.
      Pentru a stabili o colaborare de succes, suntem alaturi de partenerii nostri la fiecare pas. Fiind deschisi la nevoile acestora, cautam intotdeauna sa le oferim cele mai bune solutii la poblemele cu care se confrunta. Suntem mereu pregatiti pentru a crea cel mai bun cadru de derulare a colaborarii cu noi parteneri, prin oferirea unor solutii complete de produse, articole, transport si consultanta..
       Ne propunem sa crestem impreuna cu colaboratorii nostri si sa stabilim un mediu favorabil de colaborare. Din dorinta crearii unui parteneriat eficient pe termen lung, suntem deschisi la noi provocari si dorim sa ne implicam in rezolvarea tuturor problemelor din domeniul nostru de activitate pe care le intampina colaboratorii nostri.