Compania Misavan

 

      Cateodata cele mai simple lucruri pe care le intalnesti in viata iti aduc cel mai mare confort. Oriunde te-ai afla, produsele Misavan iti pot oferi acest confort.

    Misavan isi desfasoara activitatea in domeniul productiei si distributiei de produse de menaj, la nivelul Romaniei.  Produsele comercializate de companie ofera partenerilor nostri solutii unice si calitative.

       Compania Misavan ofera solutii complete pentru igiena si curatenia spatiilor, cat si produse si servicii conexe cu diverse functii si utilitati. Cele 9 game de produse din portofoliul companiei pot fi folosite atat pentru uzul casnic cat si pentru cel profesional.

       Misavan isi doreste sa stabileasca colaborari pe termen lung, cu beneficii pentru ambii parteneri. Respectul, increderea si comunicarea sunt cei trei piloni prin care Misavan se ghideaza in stabilirea si consolidarea oricarei colaborari.

„Un partener nu este un premiu pe care il castigi si apoi te lauzi cu el, ci e o persoana care intra in viata ta nu cu scopul de a o schimba, ci cu scopul de a o face mai bogata.” Natalia P.